23948sdkhjf

Nya lägen för Axel Arigato

Skomärke byter adress på butiken i Bibliotekstan och öppnar tillfällig butik på NK i Göteborg.

I juni öppnar Axel Arigato butik om 130 kvadratmeter på Biblioteksgatan 7 i Stockholm. Axel Arigato har under en längre tid drivit tillfällig butik i området; på Smålandsgatan vid Norrmalmstorg.

 - Vi är nöjda med att fortsätta vårt samarbete med Hufvudstaden och Bibliotekstan. Vår tidigare Pop-up på Norrmalmstorg fick grym respons och vi är glada att tillsammans ha hittat ett permanent läge i Bibliotekstan. Att ha rätt butik på rätt plats var nyckeln för oss. Likt vår tidigare pop-up kommer vi att erbjuda ett unikt koncept för denna butik, där vi utöver sneakers, dam- och herrkollektioner och accessoarer kommer erbjuda ett program med events och händelser på veckobasis, säger Albin Johansson vd och medgrundare i en kommentar.

Varumärket grundades 2014 av 2014 av Max Svärdh och Albin Johansson. Butiker finns sedan tidigare även på Broadwick Street i Soho i London och på Södra Larmgatan i Göteborg och därtill har skomärket en pop up-butik på Østergade i Köpenhamn. Den 22 mars öppnar duon bakom skomärket även en tillfällig yta på NK i Göteborg som ska hålla öppet under sex månader.

Skomärket har även försäljning av herr- och damskor samt accessoarer via återförsäljare som bland andra varuhusen Harrods och Le Bon Marché. 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109