23948sdkhjf

Här är Sveriges stjärnsäljare

De är nominerade till Årets Butikssäljare.

Årets tre finalister i kategorin Årets Butikssäljare är  Helene Lyons/Joy, Klas Leirnes/Alewalds och Mia Karlsson/Gustaf Mellbin

Bakom nomineringarna står en branschkunnig jurygrupp bestående av Jenny Hedström, Notifind; Carolina Henning, PrivetshopperLena Bergstrand, Luciano and friends; Malin Karlsson, Retail Recruitment; Jan Edlund, Thernlunds och Freddy Bustos, Habit Sko&Mode. Vinnaren presenteras på Habits stora gala på Operaterrassen i Stockholm den 1 november.

Juryns motiveringar:

Helene Lyons/Joy

Med en bakgrund som frisör, skosäljare och slutligen konfektionssäljare har denna finalist byggt en bred erfarenhetsbank. Helene är trygg i sig själv och sätter alltid kunden i fokus. Här finns en medfödd talang inom försäljning!

Klas Leirnes/Alewalds

Denna erfarna senior har verkat i branschen i över 20 år varav de flesta som butikssäljare. Klas brinner för mode, outdoor och friluftsliv och är oerhört kompetent inom sin paradgren som är skor och outdoor. Klas känns stabil och trygg med mycket kunskap och erfarenhet.

Mia Karlsson/Gustaf Mellbin

Hur svårt är det att sälja underkläder till krävande och kräsna kvinnor? Mycket svårt har det visat sig. Att sälja något som för många upplevs som privat och mycket personligt är en konst som Mia hanterar förträffligt. Mia är extremt uppskattad av personal, ägare och framförallt kunder.

Helene Lyons på Joy prisas av juryn för sin förmåga att ständigt sätta kunden i främsta rummet. 

Klas Leirnes från Alewalds är, enligt expertjuryn, en fena på allt inom skor och outdoor. Han möter kunden med en trygg och kunskapstung framtoning. 

Mia Karlsson på Gustaf Mellbin vet allt om utmaningarna som ett underklädesinköp kan innebära. Hon får det mest privata att kännas bekvämt. 

Årets Habit Modegalan äger rum på Operaterrassen i Stockholm den 1 november. Under kvällen avslöjas vinnarna i 12 kategorier.

Säkra din biljett: habitmodegalan.se

Artikeln är en del av vårt tema om Habit Modegalan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078