23948sdkhjf

Hon är Årets Förebildsentreprenör

På torsdagskvällen förärades Lexington Companys grundare och vd Kristina Lindhe pris under årets upplaga av Entreprenörsgalan.

Utmärkelsen, ett av tre priser, delades ut under Entreprenörsgalan  på Berns Salonger i Stockholm i regi av Founders Alliance. 

— Att få bli uppmärksammad dels som bolagsbyggare men kanske framför allt som inspirationskälla till ett gott entreprenörsledarskap gör mig väldigt stolt. Jag hoppas på att se fler unga entreprenörer framöver som har vågat satsa på sina idéer, säger Kristina Lindhe, VD och grundare Lexington Company.

Motiveringen för utmärkelsen lyder;

Kristina Lindhe tilldelas utmärkelsen för att med mod, målmedvetenhet och uthållighet ha byggt ett framgångsrikt internationellt företag samt för att hon har ett brett engagemang för samhället och entreprenörskap i stort genom bland annat Prins Daniels Fellowship, och som mentor i Svenska Handelskammaren i New York samt genom sitt långa engagemang som Förebildsmedlem i Founders Alliance.

Entreprenörsgalan Sverige  arrangerades på torsdagen hölls för 17:e året i rad.

Tidigare vinnare av priset är bland andra  Skypes Niklas Zennström Skype, Oriflames Robert af Jochnick,  Ellos Olle Blomqvist samt Gun Novak som grundat Face Stockholm. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.411