23948sdkhjf

Showroom, mässor och fest i Nacka strand

På måndagen startade aktiviteterna i Nacka strand med showrooms i Stockholm Fashion District. Senare i veckan öppnar mässorna Fashion Business Days och Nordic Shoe & Bagfair.

Datum för de olika hallarna:

 

Stockholm Showrooms
13-18 
augusti 2018

 

Stockholm Shoe House
13-18 
augusti 2018

 

Fashion Business Days
15-17 
augusti 2018

 

Nordic Shoe & Bagfair
15-17 
augusti 2018

För att underlätta för inköparna har Stockholm Fashion District den 13 till 18 augusti samlat showrooms, mässor, nya och mer etablerade varumärken tillsammans med inspiration på ett och samma ställe i Nacka Strand i regi av Association of Trade Partners Sweden.

Under veckan arrangeras även seminarier under paraplyet Fashion Business Academy och årets brännande aktuella teman är framtidens retail och teknologi.

Bland andra återkommer journalisten och författaren Nina Campioni för att tala om hur man agerar på ett inkluderande sätt samt hur trovärdighet behålls i den digitala världen.  

Därtill fortsätter även satsningen på ”corners”; kurerade utställningar där distriktets varumärken visas upp. Inspiration bjuds det även på i en utställning med en handgjord pappersklänning signerad designern Bea Szenfeld.

Nyhet för säsongen är även hållbarhetsinitiativet Encouragement for Action där aktören som på olika sätt implementerat och arbetar med hållbarhet ska premieras. De verksamheter som uppmuntras extra i år presenteras onsdagen den 15 augusti klockan 10.00.

Sammankomsten Stockholm Fashion District Summer Party äger rum på kvällen den 15 augusti. Festen arrangeras utomhus vid entrén till Stockholm Showroom, Augustendalsvägen 7 Nacka Strand. Habit är på plats med senaste numret och bjuder därtill på 100 glas rosé.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112