23948sdkhjf

Han går till Jupiter Group

Stockholmsbaserade företaget tar in ny partner som även kliver in i rollen som kreativ chef för herrmodebutikerna.

Alexander Rooslien klev den 1 augusti in i rollen som kreativ chef och partner i Stockholmsbaserade butikskonceptet Jupiter Group. Han kommer närmast från Peak Performance och posten som senior KAM, en roll han innehaft under de tre senaste åren.

Hos Jupiter Group ska han ansvara för marknadsföring och inköp men också driva produktutvecklingen för det egna varumärket, Adverb, samt arbeta med butikernas uttryck.

- Mitt initiala fokus kommer att ligga på att tydliggöra butikernas identitet. Vi ska bli ännu mer unika i vårt koncept och varumärkesportfölj, där vi kommer att fortsätta att lyfta blicken från Skandinavien och fördjupa våra exklusiva samarbeten med en lång rad internationella varumärken. Det ska även bli spännande att dra upp strategin inför framtiden. Inte minst vad gäller vårt egna varumärke, Adverb, säger Alexander Rooslien i en kommentar.

Jupiter Group är enligt, ett pressmeddelande, inne i ett förändringsarbete och grundaren Olle Dahlström utlovar att  "en hel del överraskningar" väntar under det kommande året. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078