23948sdkhjf

Fler butiker för Park Lane

Modemärket lanseras i Tyskland med butik i München. Nu väntar fler butiker, även i London, för den numera Malmöbaserade modeverksamheten.

Park Lane satsar både fysiskt och på nätet och utgår numera från Malmö dit huvudkontoret nyligen flyttat från Helsingborg.

I början av december öppnade Park Lane butik om 110 kvadratmeter i Riem Arcaden i München i regi av franchisepartnern Bernd Blüm. Mottagandet har enligt bolaget varit superpositivt. Företaget menar också att butiken är en god introduktion av varumärket på den för bolaget helt nya marknaden Tyskland. 

Nu väntar flera franchisebutiker i Tyskland, men även i Österrike, Storbritannien och i Norge där en franchisepartner redan har ett flertal butiker. Modemärket har en butik i Sverige, på Väla, som öppnade 2015  men det är framförallt i Norge som Park Lane satsat med fysiska butiker och har till dags dato fem enheter; i Asker, Drammen, Fredrikstad, Sartor Storcenter och Sandvika storsenter.

Några fler butiker i Sverige är inte planerade i nuläget men modeföretaget utesluter inte möjligheten om rätt butiksläge dyker upp.

– Vi kan tänka oss fler egna butiker i Sverige och möjligen då i Malmö men som det ser ut nu så värnar vi också återförsäljarna med shop in shop- koncept. Vi lägger också kraft på att öka trafiken i vår egna webbutik och för att få synlighet också i extern e-handel, säger Ulrik Dahl, vd till Habit.

I september nästa år öppnar butik för Park Lane i London, i gallerian belägen vid 02Arena. Även den butiken öppnar och ska drivas i regi av en franchisepartner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078