23948sdkhjf

Rizzo gör chefsrekrytering: ”En viktig pusselbit”

Pernilla Bonny rekryteras till rollen som operativ chef.

Efter sex år på H&M Gruppens Outlet satsning Afound blir Pernilla Bonny ny operativ chef  på börsnoterade Rizzo Group. Hon får därmed ansvar för gruppens sortiment, produktion, inköp, lager och logistik. Hon tar också en viktig plats i ledningsgruppen.

”Hon är en viktig pusselbit i den nya ledningsgruppen som håller på att formas. Hennes kompetens är precis vad bolaget behöver för den fortsatta resan mot lönsamhet och tillväxt”, skriver Helena Morland, vd på Rizzo Group i ett pressmeddelande.

Pernilla Bonny har ett förflutet som chef för  supply chain på både klockföretaget Triwa och skoföretaget Swedish Hasbeens.

– Jag tror att jag kan tillföra mycket i de operationella processerna samt partnerskap och förhandling med leverantörer. Jag kommer även med en massa energi, säger hon.

Det har varit ett turbulent första halvår för Rizzo Group. Där bland annat vd:n, Jonas Stille, lämnade posten efter drygt sex månader följt av förändringar i styrelsen samt en nyemission som inte nådde önskat resultat.

Pernilla Bonny börjar på Rizzo Group den 5 oktober.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094