23948sdkhjf

Rizzo utser ny vd och förändrar styrelsen

Efter drygt sex månader som vd för Rizzo Group lämnar Jonas Stille sitt uppdrag i bolaget. Ny vd blir i stället företagets nuvarande vice vd, Helena Morland.

Förändringen klubbades av en enig styrelse som också meddelar att Jonas Stille ska arbeta kvar i företaget i en annan roll fram till årsskiftet.

– Vi är väldigt nöjda över att Helena har valt att tackat ja till att bli vd. Detta skapar stabilitet och långsiktighet i vårt arbete med att göra Rizzo Group till ett lönsamt och starkt bolag. Helena har under flera år visat kraft i sitt ledarskap, engagemang och driv. Med hennes marknadsfokus och det team hon håller på att bygga är jag övertygad om att vi kommer att nå de mål som vi har presenterat för marknaden i samband med den nyemission vi nyligen genomfört, säger Tommy Jacobson, styrelseordförande i Rizzo Group.Samtidigt stuvar bolaget om i styrelsen. Vice styrelseordförande Jonas Blomqvist tar över ordförandeposten från Tommy Jacobson, en förändring som gäller fram till nästa årsstämma.

Tommy Jacobsson fortsätter dock arbetet i styrelsen, men som ledamot.

– Skälet till att jag väljer att lämna över ordföranderollen till Jonas Blomqvist är att styrelsen behöver mer operativ kraft för att leda den strategiska förändringen framåt och vara ett bra stöd till vd och ledning, förklarar Tommy Jacobsson.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062