23948sdkhjf

Han blev Årets Trade Partner 2023: ”Passion för sina varumärken”

Huvudbonader och accessoarer var ett hett samtalsämne när Leif Hansson, med sin agentur Leif Konfektion, utsågs till ”Årets Trade Partner 2023” under Trade Partners Summit i Stockholm den 11 maj.

Leif Konfektion grundades av Leif Hansson i Borlänge 2004. Med fokus på just huvudbonader och accessoarer märks har klassiska varumärken som Stetson och Seeberger funnits med ända sedan starten.

Agenturen är idag exklusiv återförsäljare för både Stetson och Seeberger i Sverige och Norge.

I juryns motivering framhålls att Leif Hansson på ett prestigelöst sätt skött både kunder och försäljningen sedan starten.
”Leif har en stark passion för sina varumärken, likväl som för sina kunder och med positiv framåtanda är han en förebild för branschen”, lyder motiveringen.

– Jag känner mig väldigt hedrad att bli tilldelad denna finns utmärkelse. Det är väldigt roligt att Trade Partners Sweden uppmärksammat det arbete jag lägger ner på mina varumärken och kunder, det betyder mycket, säger Leif Hansson i en kommentar.

Förutom titeln tilldelades årets vinnare även 10 000 kronor ”till vidareutveckling.”

Trots pandemin har Leif Konfektion haft en stadigt uppåtgående utveckling. Senast redovisade verksamhetsåret 2022 omsatte företaget drygt 4 miljoner kronor på två anställda.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141