23948sdkhjf

Hit flyttar Gants huvudkontor

Modemärket Gant flyttar sitt globala huvudkontor med 350 arbetsplatser till Magasin 3 i Frihamnen i Stockholm.

Flytten går från närbelägna OMX-huset på Tullvaktsvägen i Frihamnen där kontoret huserat sedan 2013.

Det nya hyresavtalet om 4 700 kvadratmeter lokaler spänner över sju år med inflyttning sommaren 2024. Bakom avtalet står Stockholms Hamnar och Gant i samarbete med konsultföretaget CBRE.

– Det är med glädje vi välkomnar Gant till våra unika lokaler i Frihamnen. Vi ser fram emot att ännu en välkänd och nyskapande hyresgäst flyttar hit och sätter sitt eget avtryck i ett område som nu växer samman med staden i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden, säger Clas Westerberg, marknadsansvarig fastigheter Stockholms Hamnar.

De nya lokalerna är placerade i ett historiskt magasin som Stockholms Hamnar vill omvandla till en inspirerande kontorsmiljö med kontor och showrooms.

I Frihamnen finns idag ett hundratal hyresgäster som är verksamma inom allt från sjöfart och marin innovation till media, museum, restaurang och bryggeri.

– Som varumärke befinner vi oss på en spännande föryngringsresa, och att flytta vårt huvudkontor till nyrenoverade lokaler är en naturlig del av denna resa. Syftet är att skapa en plats för att främja idéer, kunskap, nyfikenhet och gemenskap. Att kunna erbjuda våra medarbetare denna nya arbetsplats där vi hoppas att de ska finna inspiration, utvecklas och trivas är något vi ser mycket fram emot, säger Patrik Söderström, vd på Gant.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062