23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Klara utmaningarna i skolan – med läxhjälp 

Vardagslivet kan ibland kännas som ett klurigt pussel. För att hinna med jobb, familj och ett rent hem kan det vara värt att ta hjälp. Vi erbjuder läxhjälp, barnpassning från erfarna nannies samt prisvärd hemstädning.

Klara utmaningarna i skolan – med läxhjälp 
 
Skolan är en plats där barn och ungdomar spenderar majoriteten av sin tid – men för vissa är skoltiden tuffare än för andra. Barn med koncentrationssvårigheter upplever studierna särskilt svåra, och kan verkligen gynnas av läxhjälp från ett företag som Studybuddy. 
 
Individualiserad läxhjälp för barn med ADHD 
Studybuddy är läxhjälpsföretaget som sätter elevens behov och förutsättningar i fokus, oavsett hur de ser ut. För barn med ADHD är läxläsning ofta ett kämpigt moment, eftersom koncentrationsspannet är så pass kort. Med en studybuddy får eleverna den individuella studiehjälpen de behöver, för att överkomma sina utmaningar och nå sina mål. Flera av våra pedagogiska privatlärare kämpar själva med diagnosen, och har med sig den kritiska erfarenheten som krävs, för att hjälpa yngre elever i samma situation. En studybuddy hjälper alltså inte endast till med ämneskunskaperna, utan arbetar även med struktur, planering och pauser.  
 
Studybuddy Junior – för det är aldrig för tidigt att jobba mot sina mål 
Redan i mellanstadiet trappas nivån upp på undervisningen i den svenska skolan. Ämnen som moderna språk introduceras, och det gäller att hänga med i studierna för att klara betygen på högstadiet. Därför erbjuder Studybuddy även tjänsten läxhjälp Junior. I vår juniortjänst blir en studybuddy mycket mer än en lärare, det blir en akademisk förebild att se upp till. När skolan känns tuff och tråkig blir det betydligt roligare med en studybuddy.  
 
Därför är läxhjälp med Studybuddy en framgångsrik tjänst 
Sedan 2004 har vi hjälp elever att höja betygen och komma in på sina drömutbildningar, vi brinner för att se unga individer lyckas. Vår metod bygger på att elever och privatlärare är relativt nära i ålder, där alla studybuddies har färska ämneskunskaper. Så om du som förälder känner att Pythagoras sats inte riktigt är din grej, kan en studybuddy ge mattehjälp som ger resultat.  
 
Studybuddy: En del av något större 
Studybuddy ingår i koncernen A Plus Education Group tillsammans med läxhjälpsföretaget My Academy Studiehjälp, barnvaktsföretaget Hey Kiddo Barnvakt och numera städfirman Hello Clean Städhjälp. Med över 2000 anställda bidrar vi till att hjälpa ungdomar, barn och familjer med allt från aktiv barnpassning, professionell hemstädning till utmärkta studieresultat.  
 
 
 

Hey Kiddo
Scheelegatan 8
112 23 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5569712879

Kontaktperson

AJ
Anders Jansson
Barnpassning
anders.jansson@apluseducation.se

Sänd till en kollega

0.047