23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Hey Kiddo

Om Hey Kiddo Nanny & Barnvakt
Så du vill veta mer om Hey Kiddo Nanny. Har du kanske behov av lita avlastning i vardagen? Behöver du lite hjälp med hämtning på förskolan? Eller vill du kunna smita iväg på en date night. Då finns vi och våra säkerhetsutbildade barnvakter här för dig och för ditt barn.

Vårt jobb är att förenkla vardagspusslet för dig som förälder och att erbjuda trygghet och glädje till ditt barn. Skicka intresseanmälan här.

Erfarenhet
Vi som står bakom Hey Kiddo Nanny har även grundat Studybuddy och My Academy Läxhjälp som sedan 2005 hjälpt barn och ungdomar med skolarbete. Det har även gett oss insikt om vilken positiv inverkan utmaningar kan ha på ett barns självkänsla. Och tro oss, det spelar ingen roll om det handlar om geometri eller att lägga pussel. Allt handlar om att tidigt i relationen identifiera barnets unika personlighet och hitta på aktiviteter som är både utmanande och roliga.

Ansvar
All respekt till din PT och fondförvaltare men eftersom ditt barn är det värdefullaste du har så vilar ett stort ansvar på våra axlar. Det är något vi hedrar. Till hjälp har vi våra fantastiska barnvakter som är noggrant utvalda, kontrollerade och utbildade för att garantera både trygghet och hängivenhet. Och en massa utvecklande roligheter förstås! Läs mer om våra barnvakter och trygg barnpassning

Flexibilitet
Flexibilitet finns i vårt DNA och har alltid som ambition att kunna möta varje familjs unika behov, vare sig det gäller tider eller särskilda behov. Tillsammans med dig som förälder kan vi skräddarsy en plan för antingen kontinuerlig eller tillfällig nannyhjälp.

Hey Kiddo
Scheelegatan 8
112 23 Stockholm
Sverige
VAT nummer: SE5569712879
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047