23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Få ut det mesta av mors dag

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Mångas största kvinnliga förebild i livet är deras mamma. Våra mammor har rätt till all vår kärlek och respekt, hon är ju trots allt anledningen till att vi existerar.

Den här artikeln har skapats i samarbete med Kids-world - din värld av barnmode.

Att visa uppskattning och skämma bort din mamma är det viktigaste med mors dag. Var vänlig, kärleksfull och artig, samma egenskaper som hon bemöter dig med. Beroende på vad din mamma älskar finns det många sätt att fira henne på, på mors dag.

Tillbringa kvalitetstid med din mamma
Mors dag är din mammas speciella dag. Din mamma ska känna sig som en drottning, och dagen ska vara fylld med aktiviteter och saker som hon tycker om. Det viktigaste för henne är att vara tillsammans med er, sina barn, på mors dag. Hon önskar sig säkert inte mycket mer än en bra dag med mycket kärlek och skratt, där hon slipper stå för planeringen och genomförandet. Så börja planera den perfekta dagen för din mamma med hjälp av våra enkla tips. 

Skäm bort henne med frukost på sängen
Börja dagen med att låta din mamma sova längre än vanligt och skäm bort din mamma med frukost på sängen. Baka ett gott bröd, stek några pannkakor, tillsammans med ägg och bacon, och servera det med ett glas färsk juice och din mors favoritkaffe. Skriv ett brev eller gör ett kort, där du berättar att hon är den bästa mamman i världen och att du älskar henne.

Titta på din mammas favoritfilm med henne
Skapa en biograf i vardagsrummet och sätt fram din mammas favoritsnacks på bordet med tillhörande dryck. Sätt på din mors favoritfilm, serie eller TV-program och titta på det med henne. Hon kommer att älska att koppla av och titta på TV-serien, filmen eller programmet tillsammans med dig.

Låt mammas favoritrestaurang stå för kvällsmaten
Beställ din mors favoriträtt från hennes favoritrestaurang och säg att hon inte ska stå för middagen ikväll. Servera maten med den dryck hon föredrar, oavsett om det är läsk, vin eller något annat. Sätt på din mammas favoritfilm och njut av middagen i soffan framför TV:n.

En gåva som din mamma sent kommer att glömma
Du behöver inte köpa dyra gåvor för att göra din mamma glad. Jag lovar dig att hon kommer att älska presentidéerna nedan mer än en dyr materialistisk gåva.

1. Ge bort ett collage av gemensamma minnen
Leta fram dina favoritbilder från gemensamma fester, resor och minnen, och sätt ihop dem i ett collage. Hon kommer minst sagt älska att se minnena från sitt liv med dig och din familj.

2. Ge din mamma blommor
De flesta mammor älskar vackra buketter och doften av färska blommor i huset. Ge din mamma en bukett av färska och ljusa blommor på mors dag och ge henne en handskriven anteckning som berättar varför hon är den bästa mamman i världen. En annan bra presentidé är att ge din mamma ett träd, en blomma eller en växt som kan planteras i trädgården. Din mamma kan se den gro och växa, på samma sätt som hon har följt dig genom livet, och det kommer att påminna din mamma om dig.

3. Tvätta och rengör huset
Att överta både tvättning och rengöring åt din mamma, innebär att din mamma kan få en välförtjänt paus i vardagen. Hon får tid över till att göra något som hon älskar. Du kan antingen göra det själv, eller så bestä

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.093