23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ökat intresse för läxhjälp på estetprogrammet

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det blir allt fler elever på Estetprogrammet som vill ha läxhjälp. Det vittnar läxhjälpsföretaget SmartStudies om som nu ser ett ökat intresse för studiehjälp över hela landet.

Gymnasieskolan ställer stora krav på självstudier. Det är bra och viktigt för att förbereda eleverna inför arbetsmarknaden, men det finns också klara fördelar med lärarledd undervisning. Forskningen är dock tydlig med att det bästa sättet att lära sig är under ledning av en pedagogisk och ämnesskicklig lärare, kanske är det därför som allt fler elever väljer att anlita läxhjälp. Läs mer om detta här.

SmartStudies ser en tillströmning av elever från Estetprogrammet
En vanlig missuppfattning är att den som väljer det estetiska programmet på gymnasiet inte kommer läsa matematik. Det stämmer inte, det estetiska programmet på gymnasiet är högskoleförberedande och således läser eleverna på det programmet också en kurs i matematik. På ett program som estetiska programmet, där många elever är framstående inom olika estetiska uttrycksformer och har fritidsintressen som tar mycket tid, så kan det ibland vara så att man inte hinner prioritera matematiken tillräckligt. Det kan vara en tänkbar förklaring till att många elever på dessa program väljer att höra av sig till SmartStudies för att få mattehjälp. Ta reda mer på hur privatundervisningen fungerar här.

9 av 10 av eleverna på estetprogrammet höjer sina betyg
En annan tänkbar förklaring till att det är så många på estetprogrammet som hör av sig till SmartStudies läxhjälp är att deras läxhjälp leder till höjda kunskapsresultat. 90 procent av alla elever på estetprogrammet som fått läxhjälp av företaget, höjer sina betyg. Det är mycket goda resultat som beror på SmartStudies särskilda pedagogiska metoder, som utvecklats efter deras möten med över 14 000 elever.

Privatlärarna - kärnan i studiehjälpen
Den viktigaste framgångsfaktorn när det gäller läxhjälp är att ha kunniga och pedagogiska lärare. SmartStudies har därför en mycket noggrann rekryteringsprocess där de ställer höga krav på de som anställs som privatlärare eller mattelärare - de ska både ha en mycket god förmåga att förklara sina ämnen och mycket djupa kunskaper i sina ämnen.

Skräddarsydd läxhjälp – fysiskt eller på distans
Det är inte så att läxhjälpen som SmartStudies bedriver endast sker fysiskt, den sker även online. Läxhjälp online kan vara ett bra alternativ för den som föredrar att själv kunna bestämma när den vill studera, eller om man föredrar att arbeta digitalt. Men det finns även möjligheter till fysisk studiehjälp från SmartStudies oavsett var du bor i landet, inte bara läxhjälp Stockholm. Undervisningen kan även ske inför högskoleprovet. På den här sidan kan du få mer information om digital undervisning från SmartStudies.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.11