23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Centrala Rengöringssystem – CCS

Tillbaka till företagsprofilen.

Lagafors® centrala rengöringssystem, CCS, möjliggör för livsmedelsindustrin att uppnå förstklassig hygien till minskad kostnad och miljöpåverkan i en förbättrad arbetsmiljö. Rengöringssystemet CCS består av fem huvudkomponenter som tillsammans möter de höga kraven på kapacitet, prestanda och kvalitet.

Genom att kombinera komponenterna i CCS, som består av kemcentralen Variable Chemical Centre (VCC II) och olika typer av pumpcentraler för vatten, kan kunderna uppnå kostnadsbesparingar på upp till 35% jämfört med de flesta befintliga rengöringssystem och rengöringsmetoder. Dessa besparingar, samt minskad miljöbelastning, är det direkta resultatet av reducerad förbrukning av varmvatten, kemikalier och mindre avloppsvatten.

De centrala komponenterna tillhandahåller rätt tryck, flöde och kemkoncentration där det behövs, för upp till 20 användare samtidigt.

Vanligtvis står pumpcentralen (för vatten) och kemcentralen VCC II i ett centralt beläget rum. Därifrån går rör och ledningar ut i produktionslokalen till satellitstationerna. Varje satellitstation består av en slangupprullare med slang för vatten, kemikalier och desinfektion. Central dosering och förvaring av kemikalier möjliggör säker hantering och inga koncentrerade vätskor i produktionslokalerna. Service, underhåll och inställningar görs på en central plats..

CCS Produktblad (PDF)

Klicka här så kontaktar vår säljare dig

Fakta om Lagafors AB

Adress
Lagafors AB
Industrigatan 32
312 21 Laholm

Region
Sverige
Hallands län
Laholms kommun

Telefon: +46 0430 781 00

VAT nummer: SE5562189596

Anställda: 22

Kontaktpersoner

Angelica Kristiansson
Telefon: +46 0430 781 15
Magnus Elmblad
Telefon: +46 070-646 44 52
Mats Öckander
Telefon: +46 0430 781 06

Sänd till en kollega

0.062