23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Oljeavskiljare för skärvätska

Säljes
Förfallodatum
den 25 juni 2023
Skick
Ny

Oljeskimmer som avskiljer läckolja för alla typer av applikationer

Att hålla kylvätska ren från läckolja är absolut nödvändigt. Smutsig kylvätska generera oljedimma och den alltför välbekanta ”ruttna ägg” lukten. Bakterier frodas och utgör en hälsorisk för operatörer. Med en OilBoss förlängs skärvätskans livslängd minst 4 gånger och verktygens slitage minimeras.

>  Minimerar maskinstillestånd
>  Kontinuerlig cirkulation
>  Enkelt montage
>  Minimalt underhåll
>  Fungerar i maskiner som går kontinuerligt eller har långa stilleståndstider
>  Förläng livslängden 4 gånger

Och vilken typ av oljeskimmer skall jag välja?
> OilBoss ytsugande skimmer
> Bandskimmer
> Slangskimmer
> Skivskimmer

OilBoss ytsugande skimmer Vätskeytan fångas upp av en flottör, pumpas upp i oljeavskiljartanken där det passerar ett koalescerande filter (små oljedroppar smälter samman till större och stiger till ytan). I tanken sker en gravimetrisk avskiljning och kylvätskan går tillbaka till tanken och oljan kan tappas ur. Skärvätskan rekonditioneras kontinuerligt genom cirkulation och syresättning samtidigt som den avskiljer olja. Ingen eller minimal förlust av skärvätska eftersom den bara cirkulerar mellan OilBoss® och maskinsumpen. Fungerar lika bra i maskiner som går kontinuerligt likväl med långa stilleståndstider.

Bandskimmer Ett band i stål eller plast bryter vätskeytan och plockar upp den flytande oljan som skrapas från bandet och kan samlas upp i en behållare. Bandskimmern kan appliceras i många sammanhang och är även ett utmärkt val till att avskilja olja ur tvättvätska. Är tillverkad i rostfritt stål och levereras med olika dränkdjup. Banden är tillverkade av rostfritt stål, polyuretan eller PTFE beroende på applikation. Fungerar bäst när vätskeytan är stilla eller maskinen står still. Går maskinen hela veckan, men står stilla på helgen är det bättre att köra skimmern några timmar under helgen.

Slangskimmern En slang bryter vätskeytan och plocka upp den flytande oljan som skrapas av för att samlas upp i en behållare. Konstruerad för att passa bäst när det är dåligt med plats. Den bygger utåt och nedåt, vilket gör att den passar nästan alla typer av maskiner. Den unika konstruktionen gör att den kan användas även där det tidigare varit omöjligt. Fungerar bäst när vätskeytan är stilla eller maskinen står still. Går maskinen hela veckan, men står stilla på helgen är det bättre att köra skimmern några timmar under helgen.

Skivskimmern En skiva bryter vätskeytan och plocka upp den flytande oljan som skrapas av för att samlas upp i en behållare. Detta är den billigaste och mest begränsade lösningen. Den kräver ett stort utrymme och hög konstant vätskenivå i tanken. Fungerar bäst när vätskeytan är stilla eller maskinen står still. Går maskinen hela veckan, men står stilla på helgen är det bättre att köra skimmern några timmar under helgen.

Enklare blir det inte - Kvalitet sedan 1994 - Vi lämnar 5 års garanti
Säljare
QH-system AB

QH-system AB
Pappersbruksvägen 6
289 41 Broby
Sverige

Jens Gunnarsson
Telefon: +46 733572530

Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.141