23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tidlös design med rottingfåtöljer

Rottingmöbler har funnits med oss i många år. De är hållbara, finns i många olika designer och fungerar för alla inredningstrender. Tidlösa möbler med unik design som kan matchas in i olika designtrender som kommer genom åren.

Hos Carl Hansen & Søn finns ett stort utbud av rottingfåtöljer med sin egen unika design. De är tidlösa och av god kvalité, så det är en god investering för ditt hem. Med sin goda kvalité kommer de att hålla länge och deras tidlösa design gör att de kan kombineras med olika inredningsstilar.

Det är klassisk design från Danmark som formar deras vackra fåtöljer i samarbete med kända designers som: Hans J Wegner, Arne Jacobsen och Kaare Klint. Även mer moderna designers är med i samarbetet, så länge det hålls hårt på den Danska designen. Företagets vision med en rottingfåtölj följer en design av enkelhet, funktionalitet och hantverksskicklighet.

Utomhus eller inomhus?

En bekväm rottingfåtölj av passande design kan fungera lika bra utomhus som inomhus. Däremot bör man vara noggrann med vilken av dom som passar utomhus, samt se över vilka skötselråd som finns på båda typerna. God skötsel förlänger såklart hållbarheten på din vackra möbel.

På Carl Hansen & Søn hemsida finns en utförlig bilaga med skötselråd för deras möbler och där får man även mer detaljerad information om den typ av rottingfåtölj man har valt. Till exempel att möbler med syntetväv som står i direkt solljus får kortare hållbarhet. 

God kvalité och bra garanti

Beroende på var man önskar placera sin rottingfåtölj, så kan det vara bra att först läsa skötselråden, för att vara säker på var den kan passa som bäst. För att vara mer säker på att man får en rottingfåtölj av god kvalité bör man titta på hur företagets garantier ser ut. Med god garanti kan man vara mer säker på att man investerar i god kvalité.

Hos Carl Hansen & Søn utlovas garanti från två år upp till fem år. Vad som gäller beror på om möbeln ska placeras utomhus eller inomhus. Men även om man får två års garanti på en utomhusmöbel, så är det en god idé att alltid följa skötselråden. Även om det finns garanti om att möbeln klarar sig väl utomhus, så är det alltid bra att ta väl hand om möblerna.

Sänd till en kollega

0.049