23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Märk sakerna rätt

Ordning och reda pengar på fredag - är ett ganska känt talesätt och också något som många strävar mot att leva efter. De flesta av oss uppskattar ordning och reda både hemma och på arbetsplatsen. Det finns många små trix att ta till för att skapa ordning och reda och det behöver inte vara så ansträngande.

Sortering sysslar många mycket med, både hemma och på arbetsplatsen. När det kommer till hemmet så har vi ofta begränsat med plats och det är viktigt att man organiserar sina saker väl så att allt får plats och så att man hittar det enkelt. Ett sätt att skapa ordning kan vara att märka lådor som man packar med olikas saker. Då blir det lättare när man väl ska hitta sakerna igen. På https://applog.se/ kan man beställa etikettskrivare som kan vara bra att ha om man exempelvis ska paketera kläder i lådor. 

Olika typer av etiketter 

Om man inte har speciella krav på etiketterna man ska använda, så räcker det ofta med helt vanliga termoetiketter. De används mycket till enklare lageretiketter och produktetiketter, samt som transportetiketter. Fördelen med de här etiketterna är att de inte kräver mer än en skrivare och en etikettrulle för att skriva ut. Det gör att de här etiketterna är väldigt populära och väldigt användbara om man ska märka lådor i hemmet med exempelvis kläder och skor. 

Vid andra tillfällen som till exempel när man ställer krav på att etiketterna måste tåla både slitage, värme och vind, så är det andra etiketter man ska ha. TT etiketter är de etiketterna som står emot detta och TT står för termotransfer. Det betyder att skrivaren använder ett färgband för att värma fast trycket på etiketten. En lite mer avancerad etikett som kräver en annan typ av skrivare. 

Om man ska ha riktiga produktetiketter och kanske även vill kunna printa varnings och farligt gods etiketter så behöver man en bläckstråleskrivare. Här laddar man skrivaren med fyra färgpatroner och en etikettrulle. En bläckstråleskrivare är större än klassiska TT och DT skrivare och kan trycka etiketter på olika sorters material. 

Fördelar med etikettskrivare

Förutom att etikettskrivaren hjälper till att hålla ordning och reda så är det hög kvalitet på de etiketterna man skriver ut, både när det gäller svart och vitt och i färg. Man kan också välja olika typer av utskriftsmaterial beroende på vad etiketterna ska användas till. Med en bläckstråleskrivare får man dessutom etiketterna utskrivna i rekordfart. 

Sänd till en kollega

0.047