23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

5 populära produkter att sälja online sommartid

Det blir allt mer vanligt med att handla via nätbutiker. Det är mer bekvämt, det finns ofta ett större sortiment och det är lättare att hitta produkter med lägre pris. Sommaren är på intågande och det finns en del produkter som är populära bland konsumenterna under sommaren.

Inför sommaren får vi mer energi för att aktivera oss och vara mer sociala. Vi vill vara mer utomhus och det finns flera produkter vi vill köpa för att förgylla vår sommar. Om du ska starta webbshop eller redan har en webbshop, kanske nedanstående lista kan fungera som inspiration för dig.

1 - Grillar och grilltillbehör

Något som många svenskar tänker på inför sommaren är att det snart är högsäsong för grillning. Det har ingen betydelse om hur man bor och om man har en egen närliggande tomt där man kan grilla. Grillningen kan faktiskt äga rum på balkongen eller ute i trädgården. Detta är möjligt då det idag finns ett massivt sortiment tillgängligt. Flera olika varumärken, storlekar och med olika funktioner.

Gasolgrill är den mest populära grillsorten, då den kommer med fler funktioner. Man kan börja grill snabbare och det är lättare att tillaga olika maträtter. Dessutom finns det många fler tillbehör till en gasolgrill. Till exempel grilla en hel kyckling, som snurras runt på ett rotisseri eller kanske grilla en paj eller pizza på en grillsten.

2 - Inredning för uteplatsen

Det finns mycket man kan göra för att skapa en mysig miljö vid sin uteplats och det är något som många svenskar ser fram emot inför sommaren. Det finns flera olika produkter att välja mellan. Antingen om du vill inrikta sortimentet på utemöbler eller även erbjuda ett sortiment med produkter som belysning, dynor, filtar och liknande.

Belysning som kan skapa mysigare miljö på uteplatsen eller den inglasade terrassen. Olika typer av belysning, allt från ljusslingor med mysbelysning till större lampor med starkare ljus för att se bättre under måltider de mörkare timmarna. Ljusslingor är något som allt fler söker efter till sin uteplats. Det skapar högre mysfaktor under de mörka timmarna och man lockas ännu mer att vistas på uteplatsen.

3 - Musikspelare och högtalare

Under sommaren är det många som vill ta med sig musik utomhus. Hemma i trädgården, på stranden, i parken eller med till sommarstället. Även om det blir allt mer vanligt med att streama musik via sin mobiltelefon idag, så vill många ha en högtalare som ger bättre ljud och en högre volym.

Störst efterfrågan är det på trådlösa varianterna som man kopplar upp till via sin bluetooth. De finns i flera olika storlekar, design, prisklasser och effekt. Det finns även varumärken som är mer tåliga mot vatten och sand. vilket är en fördel för de som vill ta med högtalaren till stranden eller annan plats där det finns risk för vattenstänk eller annat.

4 - Sommarbutik med personliga produkter

E-handel blir en allt större marknad och man kan söka fram olika topprodukter på nätet. Personliga produkter är alltid populärt, i synnerhet inför sommaren och särskilda högtider. Handdukar, strandväskor, kvalitativa vattenbehållare, solhattar, solskydd och liknande. Produkter med somriga färger och tryck, och kanske även ge kunderna chansen att välja egna citat eller tryck på produkterna.

Inrikta ditt sortiment på produkter som förgyller sommardagarna på olika sätt. Olika typer av sommarspel kan också vara en toppsäljande produkt. De gör det roligare att vistas utomhus och det skapas en bättre gemenskap. Vare sig det enbart gäller de närmaste eller en större fest med vännerna. Sommarklassiker som kubb, tre i rad, yatzy, boule och racketspel finns i olika designtyper. Klassiker i ny rolig design lockar fler kunder.

5- Uppblåsbara produkter

På sommaren är det mycket lek och plask eller bara avslappning vid eller i vattnet. Vi vill kunna njuta av solen och värmen under dagen och det är skönt att kunna ta ett dopp emellanåt. Uppblåsbara produkter kan användas i sand, gräs och i vatten.

Det finns en mängd olika produkter som passar för detta. Pooler, badtunnor, madrasser, soffor och leksaker. Det finns i enkel stilren design och i roligare personlig design. Sommarfärger eller roliga motiv, som en sittmöbel i form av en enhörning eller flamingo.

Uppblåsbara leksaker och spel uppskattas av både yngre och äldre. Det mer lek och stoj i poolen eller på stranden. Boxhandskar, hjälmar, stora hammare och olika spel. Vad du väljer beror på hur stort sortiment du vill erbjuda och hur din målgrupp ser ut.

Bygg ihop ditt unika sortiment

Sortimentet kan nischas eller bli väldigt stort, beroende på hur stort lager du har tillgängligt och hur din målgrupp ser ut. Du kan ju bygga ihop ett sortiment med flera olika produkter som förgyller sommaren för dina kunder. Fördelen med detta är att det kan vara lättare att sälja fler produkter.

Om din webbsajt är enkel att använda och den även fungerar tillfredsställande i mobiltelefoner, så är det lättare att fånga kundernas intresse. Kunderna kan ta del av ert sortiment när de är i rörelse och det blir lättare för dem att visa sidan för vänner och familj, och kanske även visa upp på sociala medier.

Sänd till en kollega

0.047