23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Skaffa dig ett hemmaspa

Drömmen för många är att ha ett eget ett hemmaspa - ett ställe där man kan koppla av i hemmets lugna vrå. Och det behöver varken vara svårt att installera ett spabad hemma eller dyrt för del delen!

Läs vidare så berättar vi mer om fördelarna med spabad hemma.

Spabad

Den största investeringen för hemmaspat är ett spabad. Vilket som är bästa spabad är såklart individuellt, eftersom man måste se efter ens egna behov.

 • Är man en stor familj som vill njuta av spabadet på olika sätt kan det vara bra med ett lite större spabad där det finns plats för att både simma och för att kunna slappna av.
 • Är huvudorsaken med spabadet att simma omkring och motionera är ett lite större spabad att rekommendera.
 • Det finns olika spabad med egna specifika funktioner. För att exempelvis hålla spabadet så rent och fräscht som möjligt finns det bland annat självrengörande spabad.
 • Eftersom det är ett stort köp är det viktigt att se till att man skaffar sig ett spabad av hög kvalitet som garanterar att spabadet håller länge.

Inomhus eller utomhus?

Nuförtiden ser man allt fler gårdar som är prydda med ett spabad. Bor man långt från havet är det en ren lyx att kunna unna sig ett bad på sin egen gård.

 • Förr var det mer vanligt med spabad inomhus, men dagens avancerade teknik har gjort enorma framsteg och spabaden kan nuförtiden användas både inomhus och utomhus.
 • Det är inte bara på sommaren som man kan använda utomhusbadet. Det är fullt möjligt att bada året runt; till och med en kall vinterkväll kan man mysa i spabadet under en stjärnklar himmel.
 • Med tanke på Nordens extrema vinterklimat bör man poängtera att det är extremt viktigt att köpa ett högkvalitativt spabad som är anpassat för sådana slags väderförhållanden, vilket Hydropool har att erbjuda.

Lönsamt?

“Lönar det sig verkligen?” är en fråga som många brukar ställa sig innan de skaffar sig ett spabad. Ja, det gör det - på flera olika aspekter!

 • Ekonomiskt lönar det sig att skaffa sig ett spabad eftersom man inte förlorar pengar på dyra spavistelser.
 • Att umgås med vänner och familj i ett spabad gör ens sociala liv bättre.
 • Både den mentala hälsan och fysiska hälsan tackar för ett eget spabad där man kan slappna av och motionera.

Tillbehör

För att skapa den ultimata miljön för avkoppling krävs även andra tillbehör.

 • Den rätta musiken är ett väldigt viktigt hjälpmedel för att fördjupa avkopplingen, men även under sociala tillställningar i spabadet kan den rätta musiken höja humöret. Därför kan det vara en bra idé att placera högtalare kring spabadet. Det gäller dock att se till att högtalarna är anpassade för utomhusbruk och/eller fuktiga utrymmen, beroende på var spabadet är placerat.
 • I ett spabad är det inte bara ren fysisk avkoppling man eftersträvar. Man vill även se till att alla andra sinnen bidrar till den ultimata avslappningen. Med hjälp av doftljus, ljusslingor och andra dekorationer höjs mysfaktorn till max, och luktsinnet och ögonen får dessutom också slappna av.
 • Även skönhetsprodukter är bra att skaffa till hemmaspat. Föreställ dig njutningen i ett varmt spabad med en återfuktande hårinpackning och en avslappnande ansiktsmask. Det, om något, utgör den absoluta hemmalyxen!

Sänd till en kollega

0.031