23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Se till så att viktig information syns

Att inreda ett kontor eller en arbetsplats är inte alltid helt lätt. Det är viktigt att det är trivsamt för de som jobbar där, ser snyggt och organiserat ut och även är praktiskt för samtliga. Det är också bra om det är lättstädat och fungerar både som en arbetsplats men också som en plats där man kan ta emot eventuella besökare och kunder.

Det är av stor vikt att ingen viktig information försvinner eller undgår de som arbetar där. Är det svårt att hitta information eller om man inte har någon speciell plats för vart man hittar den är det också lätt att missa viktiga saker. Både möten och andra saker kan bli lidande. Med en anslagstavla eller en whiteboard är det både lätt och enkelt att hitta den information man behöver.

Whiteboard som informationstavla

En av anledningarna till att en whiteboard är så populär är att den har flera användningsområden. Den fungerar bra som anslagstavla eftersom den är magnetisk vilket betyder att man lätt kan sätta upp viktig information som alla på företaget behöver ta del av.  Man kan också använda den som en tavla att skriva på under föreläsningar och konferenser. 

Standardfärgen på en whiteboard är vit vilket gör att när man skriver på den syns det väldigt tydligt. Det är också lätt att sudda ut det du har skrivit och använda den på nytt, det är dock viktigt att använda de pennor som är avsedda just för en whiteboard. 

Det finns  många olika whiteboards att välja mellan, det handlar egentligen om vilket behov man har och hur man vill använda den. En whiteboard finns att köpa på hjul så att det är smidigt att flytta runt den. Vill man hellre ha en som ska vara på samma plats hela tiden, exempelvis för att informera om viktiga saker, så kan man välja en som hänger på väggen. 

Ta hand om din whiteboard

När man investerar i en whiteboard så vill man gärna att den både ska se snygg ut och hålla länge. Det är viktigt att man sköter sin whiteboard så att den inte ser tråkig och sliten ut efter ett tag. När man har skrivit på tavlan och man inte har behov av att spara det som skrivits  så sudda gärna ut det så fort som möjligt. Man suddar med en tavelsudd som är anpassad för de här tavlorna.

Tvätta gärna av tavlan med ljummet vatten med jämna mellanrum för att den ska se ren och snygg ut. Det finns också en speciell rengöringsspray som är anpassad för dessa tavlor, den kan man med fördel använda när tavlan ska tvättas.

Sänd till en kollega

0.093