23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

tsreklam.se vill sälja fler t-shirts än någonsin 2024

tsreklam.se siktar på rekordförsäljning av t-shirts med hjälp av AI

Profilprodukter, det är något som har funnit bra länge som ett sätt att marknadsföra ett företag på ett annorlunda sätt.

Det går att hitta olika typer av profilprodukter hos många olika företag idag som säljer allt från t-shirts till muggar och pennor.

Ett företag som länge varit med i branschen är tsreklam.se. Redan nu säljer de runt 100 000 t-shirts med tryck till företag, men de planerar att öka upp detta rejält.

Den 24 maj 2024 kommer företaget med en helt ny hemsida. Tack vare att tsreklam.se har eget tryckeri så har de stora möjligheter att sälja fler t-shirts än någonsin 2024.

De kan i dagsläget trycka runt 5000 t-shirts per dag!

Jakob Ragnarsson, Marknadschef tsreklam.se säger:

"Vi håller just nu på och bygger en helt ny hemsida från grunden, den kommer lanseras i maj och kommer revolutionera profilbranschen online, vi är övertygade på att det kommer bli världens bästa ehandel för t-shirts med tryck till företag!"

Vad är profilprodukter?

Profilprodukter kallas ibland även för reklamprodukter och är helt enkelt olika objekt som används för att marknadsföra och främja ett företags varumärke eller budskap.

Produkterna i sig bär oftast företagets logotyp, slogan eller annan identifierande information. Företag brukar använda sig av dessa för att ha på det egna företaget så väl som att de fungerar som give aways, alltså gåvor till kunder, leverantörer, partners med flera.

Användningen av profilprodukter är en strategi för att skapa varumärkeslojalitet och öka medvetenheten om ett företag.

Vi har redan varit inne på att profilprodukter kan bestå av t-shirts, muggar och pennor men de kan även vara helt andra saker.

Det som de flesta profilprodukter har gemensamt är att de är användbara och minnesvärda föremål.

Även om det finns engångsprodukter inom profilprodukter så är det mer vanligt att det är saker som mottagaren har nytta av så väl som kan och vill använda.

Varför satsa på profilprodukter?

Syftet med profilprodukter är att skapa varumärkesexponering och bygga relationer med kunder genom att erbjuda användbara och minnesvärda föremål.

Dessa produkter kan delas ut på mässor, evenemang, eller användas som gåvor till anställda och kunder.

Det är ett bra komplement till annan marknadsföring så väl som att det även gör att gamla kunder känner en varumärkeslojalitet och att nya kan bli medvetna om ett företag.

En bra profilprodukt är minnesvärd

Väljer du en eller flera bra profilprodukter att dela ut, så kommer mottagarna att minnas dem! Väljer du dessutom bra saker som kläder eller andra ”nyttoföremål” så kommer de behållas och användas. Det gör att din reklam kommer att synas länge och nå många.

En bra profilprodukt uppskattas

Att få en gåva ger en positiv känsla, dels hos mottagaren, dels hos den som ger bort den. Om du väljer att ge ut en profilprodukt med ditt företags logga på, så är det ju en form av gåva. Det oavsett om du ger den till dina anställda eller delar ut på en mässa.

Vilka är de vanligaste profilprodukterna?

Även om det kan skilja sig mellan vad olika företag föredrar att ha som profilprodukter så finns det några som är mer vanligt att välja än andra.

Den allra populäraste produkten är troligen pennan. Den går att trycka företagets logotyp och kontaktinformation på och kan användas dagligen, eller upp till 3000 gånger!

Fördelen med pennan är att den ofta används av fler en enda person.

En annan vanlig produkt är muggar, glas och vattenflaskor. Dessa är också produkter som många väljer att använda dagligen.

Profilkläder är även det vanligt, ofta i form av t-shirts, kepsar huvtröjor eller jackor med företagets logotyp

USB-minnen med företagets logotyp är även de användbara och kan vara populära gåvor vid olika evenemang.

Därför bör du välja tsreklam.se

Om du ska satsa på profilprodukter till ditt företag så är tsreklam.se ett bra val.

Hos dem finns det ett stort sortiment av kvalitetsprodukter och de har allt från profilkläder till giveaways.

Dessutom är de ett helt igenom svenskt tryckeri och kan själva trycka alla profilkläder.

Under första delen av 2024 kommer tsreklam.se dessutom med en helt ny hemsida vilket innebär att de kommer inom kort vara bättre än någonsin.

Deras nya e-handel kommer också att implementeras med AI så att varje kund kan få tag på rätt produkt.

T-shirts är ett smart val av profilprodukt

Under 2024 kommer tsreklam.se att satsa på att sälja fler t-shirts än någonsin. Just t-shirts är ett smart val som profilprodukt av flera anledningar.

De har en stor yta där företagets logotyp, budskap eller grafik kan tryckas tydligt och vara väl synlig. Detta ger ett starkt visuellt intryck och ökar varumärkets synlighet.

Sedan är det även ett plagg som idag används av människor i olika åldrar och sammanhang. Detta innebär att din logotyp eller ditt budskap når ut till en bredare publik.

T-shirts har en relativt lång livslängd jämfört med vissa andra profilprodukter. Människor behåller och använder ofta T-shirts under en längre tid, vilket ger långvarig exponering för ditt varumärke.

Ska du och ditt företag bara satsa på en enda profilprodukt i år så är t-shirten att rekommendera, då förslagsvis med ditt företags logotyp.

Sänd till en kollega

0.016