23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Förläng tiden mellan hårtvättar med torrschampo!

Att hålla håret friskt, snyggt och glansigt är enkelt under vardagen när rutinerna flyter på. Med jämna mellanrum måste vi bryta från rutinerna. Om du inte hinner tvätta håret ordentligt under några dagar så kan du använda torrschampo istället. Det är inte till för att byta ut ditt ordinarie schampo, men det fungerar som ett utmärkt substitut då och då. Men många undrar nog hur använder man torrschampo egentligen och hur bra är det för håret? Det kan du läsa om genom att följa länken. 

Så fungerar torrschampo

Torrschampo är ett schampo som inte kräver att du sköljer ur det med vatten. Det ger dig volym och struktur i håret samtidigt som det också gör det rent. Det fungerar genom att absorbera olja och fett från håret, vilket gör att det ser friskare och mer livligt ut. 

Det kan även användas för att ta bort feta fläckar eller för att torka upp svett efter träning. För bästa resultat, applicera torrschampo på torrt hår och massera in det i rötterna med fingertopparna. Låt produkten sitta i några minuter innan du borstar igenom håret för att jämna ut produkten.

Använd torrschampo mellan hårtvättarna

Som du ser är torrschampo väldigt enkelt att använda samtidigt som det ger ditt hår ett friskt och snyggt utseende. Det är perfekt för dem som har mycket aktiviteter men inte har tid att tvätta håret så ofta som de kanske borde. Torrschampo gör inte endast att ditt hår ser rent och fräscht ut, utan det skyddar även mot skador som kan orsakas av stylingprodukter.

Det är lätt att applicera torrschampo, och det tar bara några minuter innan du är redo att gå ut. Med ett torrschampo kan du alltså förlänga tiden mellan hårtvättar, samtidigt som du får ett friskare och mer vackert hår!

Ett torrschampo med fina rekommendationer är Hairlust torrschampo som fungerar utmärkt på alla hårtyper - från krulligt, lockigt till rakt. Det är parfymfritt och består av 99% naturliga ingredienser. Hairlust torrschampo är också fritt från aerosol, silikoner, sulfater, mineralolja och parabener, vilket gör att det är mycket skonsamt för både hår och hårbotten.

Torrschampo är perfekt för dig med ont om tid

Du behöver inte längre oroa dig för flottigt hår när du inte hunnit tvätta det. Applicera torrschampot på håret och arbeta in det i hårbotten genom att gnugga fingrarna. Torrschampo är en enkel och smidigt lösning som hjälper dig hålla håret fräsch under resan, efter träningen eller helt enkelt när du inte har tid att tvätta håret som vanligt. 

Sänd till en kollega

0.016