23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hyllsystem – En oumbärlig del av butiksinredningen

Hyllsystem är en oumbärlig del av butiksinredningen, oavsett vilken typ av butik det handlar om. Ett välorganiserat hyllsystem kan ge en ren och snygg butiksmiljö, samtidigt som det kan öka effektiviteten och lönsamheten för butiken. Därför är det viktigt att välja rätt hyllsystem för att maximera utrymmet och skapa en optimal presentation av produkterna. Omni Retail erbjuder en mängd olika hyllsystem för att passa alla butiksbehov.

Kompletta hyllsystem för butiker

Omni Retail erbjuder ett av branschens mest kompletta hyllsystem för butiker. Systemet består av L- och T-stativ i metall som byggs i 900 eller 600-sektioner. Detta gör det möjligt att hitta flexibla lösningar för olika typer av butiker. Håldelningen i stolparna är enligt Europastandard (32mm), vilket ger möjlighet att använda en mängd olika tillbehör och hyllplan. Våra hyllsystem är lätt att montera, ändra och bygga om, så att du enkelt kan skräddarsy efter din butiks behov.

Designade för både stora och små butiker

Omni Retail har utformat sina hyllsystem för att passa både stora och små butiker. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att komma åt de föremål du vill visa upp för dina kunder. Vi har tagit hänsyn till utrymmeskraven och utformat hyllsystemen på ett sådant sätt att de optimerar butiksutrymmet. Oavsett om du driver en livsmedelsbutik, en klädbutik eller en elektronikaffär så kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina hyllsystem.

Kvalitet och säkerhet i fokus

Vi är medvetna om att hyllsystemen måste vara tillverkade av högkvalitativa material för att klara av de tunga produkterna och tuffa kraven från butiksmiljön. Våra hyllsystem är tillverkade av robust metall och har testats för att säkerställa att de klarar av belastningen från produkterna. Vi lägger stor vikt vid säkerheten och kvaliteten på våra produkter. Därför kan du vara säker på att dina produkter är säkra på våra hyllsystem.

Att välja rätt

En glashylla är vanligtvis bäst lämpad för butiker som säljer varor som smycken, kosmetika eller andra mindre produkter där skönhet och elegans är en viktig faktor. Butiker som säljer kläder eller andra större produkter kan istället välja hyllor i plåt som är mer hållbara och praktiska. Oavsett vilken typ av hyllsystem du är ute efter hittar du det mesta hos Omni-Retail.

Sänd till en kollega

0.109