23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

UVC-Smart box med LOG 5-reduktion. ISO-certifierad

Erbjuds
Förfallodatum
den 26 november 2022

Vi är glada över att kunna presentera en ny produkt inom området hygienlösningar som skiljer sig från de flesta andra på marknaden genom att den är ISO-certifierad.

Lådan, UV-Smart, minskar all mikrobiologi med en LOG 5 på 25 sekunder – och den är validerad och certifierad av olika testinstitut som är godkända för att certifiera medicinsk utrustning. Dessa tester visar att UV Smart effektivt inaktiverar bakterier, svampar, jäst, sporer och mykobakterier.

 Den bifogade videon visar bl.a. hur man använder lådan.

 Var gör UV-smartlådan en skillnad?

Lådan har många olika användningsmöjligheter. Det är naturligt att använda den i samband med övergångar till rena zoner, där man tar med sig verktyg, datorer, mobiltelefoner etc. in i produktionen.

 I Nederländerna används UV-smart boxen även på sjukhus, vårdhem etc. där man behöver en mycket säker och dokumenterad desinfektion av t.ex. medicinsk utrustning.

Och i Danmark har exempelvis kommersiella kök har redan visat intresse för produkten som kan spara arbetsplatser en massa tid för rengöring/desinfektion av mobiltelefoner och annan utrustning.

Introduktionserbjudande: SEK 39.800 (normalt pris 49.800)

Se detaljerad produktinformation i den bifogade broschyren. Och kontakta gärna oss på FHS Scandinavia om du har ytterligare frågor.
Leverantör
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.125