23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mögel och jäst i produktionen?

Erbjuds
Förfallodatum
den 26 november 2022

Mögel och jäst

finns överallt i naturen och därför är det inte förvånande att mikroorganismerna också lätt upptäcks hos livsmedelsföretag. Mögel och jäst fungerar även som indikatororganismer för hygienstandarden, så de flesta företag fokuserar automatiskt på dessa parametrar.

 Hos FHS Scandinavia har vi goda erfarenheter av att sänka jäst- och mögelnivåerna genom att använda jonisering, men beroende på utmaningen erbjuder vi även andra lösningar som baserar sig på t.ex. UV-C. Det avgörande är att vi i samarbete med kunden hittar den optimala lösningen med utgångspunkt i kundens behov.

 Vi kan bidra till en bättre produktionsmiljö i alla branscher där mögel och jäst är en utmaning. Det innebär att man kan uppfylla eller till och med förbättra hållbarhetskraven, och att kostnaderna för returnerade varor och reklamationer minskar. Företagets anställda upplever dessutom ofta att inomhusklimatet förbättras märkbart.

 Om du har frågor eller bara vill prata om mikrobiologiska utmaningar, så kan du gärna ringa oss på 27 62 61 73. Du kan också få inspiration på vår

webbplats

.

 

 
Leverantör
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.156