23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

UV-C eller LED UV LOCK – minskar kontamineringsrisken i rena zoner

Erbjuds
Förfallodatum
den 26 november 2022

Fokus på hygienkraven inom livsmedelsindustrin har skapat större intresse för passager mellan rena och orena zoner och därmed för slussar som länge har använts inom t.ex. läkemedelsindustrin.

Syftet med slussarna är att eliminera den kontaminering som uppstår när människor, pallar, verktyg, förpackningar, lastbilar etc. passerar från orena till rena zoner. När man dekontaminerar människor eller föremål som passerar slussen från den orena zonen minskar man risken för att oavsiktliga mikrober tas med in i den rena zonen. Och det kan ofta vara en riktigt bra och förnuftig investering.

Ett exempel på en enkel vardagsuppgift med hög kontamineringsrisk kan vara när en extern hantverkare ska jobba i en ren zon. Hantverkaren ska igenom de vanliga procedurerna för att kunna gå in i den rena zonen. Men vad händer med verktygen? De har kanske befunnit sig i en bil, på en verkstad eller på andra företag och transporteras kanske in i en ren zon i en förorenad väska. Då kan en sluss  –  t.ex. en desinfektionsbox som är byggd enligt önskade krav och storlekar  –  lösa ett annars uppenbart kontamineringsproblem.

Hos FHS Scandinavia har vi olika lösningar för slussar. Beroende på utmaningen kan vi erbjuda tekniker som baserar sig på UV-C eller LED UV. Tekniken är både tillgänglig och dokumenterad, men det avgörande är att den matchar er specifika utmaning! Baserat på angivna specifikationer kan vi beräkna hur mycket UV som behövs för att exempelvis uppnå en önskad Log 1 eller Log 5 reduktion. Med andra ord; doseringen absolut avgörande för att uppnå önskat resultat.

 Ring oss eller

kolla vår webbplats

så hjälper vi er att hitta rätt lösning.
Leverantör
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.125