23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Från idé till butik

Erbjuds
Förfallodatum
den 12 september 2020

Dina visioner som utgångspunkt

Ditt emballage är en perfekt möjlighet till att visa din verksamhet och få fram ditt märke. På Scanlux Packaging arbetar våra konsulenter och designers med att skapa en unik design, som sätter ett markant avtryck. Vi hjälper gärna till hela vägen från idé till produktion. Med dina visioner som utgångspunkt, skapar vi en design som lever upp till ditt märke. När du är nöjd med resultatet och de sista provtrycken är godkända, låter vi maskinerna göra resten. Och sen är vi redo att skicka ut dina förpackningar till den verkliga världen. Ut till dina butiker och dina kunder.

Du vet allt om din verksamhet...

Du vet allt om dina kunder. Du vet allt om dina produkter. Du vet allt om dina butiker. Du vet allt om din image. Du vet allt om dina designregler. Du vet allt om din personal. Du vet allt du önskar. Du vet allt om dina behov. Utan ditt perspektiv, kan vi inte skapa den design, som speglar din verksamhet på bästa sätt.
 
… vi vet allt om emballage
I SCANLUX BRANDLAB vet vi allt om emballage. Vi vet, vad som är möjligt. Vi vet allt om smart produktion. Vi känner till materialen in i minsta detalj, och vet hur vi på bästa sätt använder de. Vi vet allt om att ta på oss arbetsuppgifter och att ta ansvar. Använder du oss som samarbetspartner, får du den rådgivning och feedback, som behövs för att skapa de bästa resultaten.
 
Tillsammans skapar vi bättre lösningar
För oss är samarbete ett nyckelord. Med din kunskap och våra kompetenser utvecklar vi tillsammans emballagelösningar, som gör skillnad för din verksamhet.
Leverantör
Scanlux Packaging A/S
Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark

Thomas Bülow Skouborg
Telefon: +45 48242900


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.094