23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Splitgrid AB

Varmt välkommen till oss på team Splitgrid!


Inledning
Vi på är stolta över att få presentera en modern, innovativ lösning på ett behov som vi, av erfarenhet har identifierat på marknaden. Vårt mål är att du tillsammans med oss ska lyfta ditt företag till nästa nivå.

Historia
Allt började med butikskedjan Awesome Rags. En butik blev till slut sex och framgångssagan var ett faktum. Men att driva butik var inte bara glamour, lyx och mode. Att driva butik är en livsstil som kräver hårt arbete. Att planera inköp och förutse framtidens köplust hos kunderna är inte alltid det lättaste. När butikskedjan försvann började tankarna samlas runt hur man skulle bygga en handel som minimerade riskerna för alla parter och maximerade försäljningen.

Här föddes iden på kammaren som idag ligger till grund för vårt företag Splitgrid. Göran och Jonas lade tillsammans ut tankarna för en digitaliserad plattform där olika typer av avtalsmallar kan installeras i butikens kassa eller e-handelssystem. 2016 var systemet utvecklat och testat och den första kunden var ett faktum.

Splitgrid var först ut med detta revolutionerade system på marknaden och har sedan dess hjälpt 100-tals butiker och leverantörer till en mer lönsam försäljning.

Splitgrid står för kunskap, trygghet och säkerhet.

Fakta om Splitgrid AB

Adress
Splitgrid AB
ÄLVTOMTAGATAN 12 1TR
703 42 Örebro

Region
Sverige
Örebro län
Örebro kommun

Telefon: +46 735063300

VAT nummer: SE5569728230

Kontaktpersoner

Göran Eriksson

Sänd till en kollega

0.11