23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kemper Danmark ApS

Kemper Danmark ApS är en del av den tyska koncernen Gebr. Kemper GmbH + Co. KG, som är en av de ledande inom sitt område. Vi arbetar inom tre huvudområden: byggnadsteknik, gjutteknik och tejpprodukter.

Byggteknik
KEMPER är från början kända för sin byggnadsteknik och ett exempel på detta är dricksvattenhygiensystemet KHS. Systemet rensar bort farliga bärare, som exempelvis legionella bakterier, som sprids snabbt om vattnet stannar för länge i rörinstallationerna.

Gjutteknik
Som specialist inom viktoptimering, gjutna komponenter med bra flöde, innovativ materialutveckling och miljömedvetna produktionsmetoder. Så bearbetar KEMPER 3300 ton bronslegeringar åt sina kunder per år och tillverkar gjutna komponenter och armaturer av dessa. Kunderna är tillverkare inom vattentekniska system och komponenterna är individuellt producerade rödgodskomponenter.

Tejpprodukter
Med sina valsade produkter är KEMPER ett av de ledande företagen inom tillverkning av koppar- och legeringsband för fordons- och elindustrin. Den höga kvaliteten på banden, som bara ett fåtal företag i världen kan tillverka lika bra, är avgörande när det gäller att reducera elektroniska komponenter.

Leverantörstjänster

Se allaNyheter

Fakta om Kemper Danmark ApS

Adress
Kemper Danmark ApS
Arnold Nielsens Boulevard 72
2650 Hvidovre

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 21326757

VAT nummer: DK41045574

P nummer: 1025380335

Kontaktpersoner

Palle Jespersen
Yrke: Teknisk konsulent, Skandinavien
Telefon: +45 21326757

Sänd till en kollega

0.141