23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Craftware - Orange Group in Sweden

Om Craftware

Craftware, en del av den internationella telekomoperatören Orange Group, är ett IT-företag som erbjuder rådgivning och produktutveckling inom Salesforce-relaterade appar och tjänster.

Bolaget är en Platinum Partner till Salesforce och har över 360 anställde. De är även Gold Partner till UiPath Group, där de tillhandahåller automatiserade tjänster och bland annat samarbetar med Salestrial.  Bolaget har bland annat utvecklat ett verktyg som ger försäljningsavdelningar en automatisk registrering till Salesforce CRM-plattform från mobilsamtal.

Varje arbetsdag implementerar Craftware den bästa CRM-lösningen för företag, enligt den internationella analysbyrån Gartner. Bolaget arbetar med ledande internationella företag och deras IT-avdelningar för att utveckla och underhålla deras CRM-system. Craftware har den erfarenhet och kompetens som krävs för att hantera projekt på vilka nivåer som helst – från analys till drift och testning.

Craftwares mål är att vara en professionell och ansvarstagande affärspartner till alla klienter. De arbetar aktivt med att vara så transparenta som möjligt och bedriver verksamheten enligt de högsta etiska standarden.

http://craftwaresweden.se

Leverantörstjänster

Fakta om Craftware - Orange Group in Sweden

Adress
Craftware - Orange Group in Sweden
Gårdsvägen 6,
196 70 Solna

Region
Sverige
Stockholms län
Solna stad

VAT nummer: SE5272602247

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Maja Clæsøe Jørgensen

Sänd till en kollega

0.173