23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ELGi Compressors s.r.l.

ELGi Compressors är ett ledande och världsomspännande företag med ett brett produktsortiment av innovativa och tekniskt avancerade tryckluftsprodukter. Vi kan erbjuda hållbara lösningar på de mest skilda önskemål inom området.
Under årens lopp har ELGi skapat sig ett mycket högt anseende för sina kundanpassade tryckluftslösningar. Vi stödjer företag att nå sina produktivitetsmål - och detta till en lägre totalkostnad. ELGi:s finns bl a representerade i hela Skandinavien samt i de flesta länder i Europa.
Med över 400 produkter i “portföljen” kan vi erbjuda tryckluftslösningar från oljesmorda och oljefria skruvkompressorer till torkar, filter och tillbehör som hjälper våra kunder att driva produktionen effektivt.
För tillverkningen av över 400 olika kvalitetsprodukter har ELGi toppmoderna anläggningar för tillverkning i Italien, Indien och USA.
ELGi:s produkter är skapade för att passa för en mängd olika applikationer inom tryckluft. Te tillverkning, livsmedel, bryggeri, läkemedel bygg och textil.
ELGi har försäljning och service i över 100 länder med över 2 miljoner nöjda kunder.

Fakta om ELGi Compressors s.r.l.

Adress
ELGi Compressors s.r.l.
Dreve Richelle 167
1410 Waterloo

Region
Belgium

Telefon: +46 812111175

VAT nummer: BE0719813046

Certifikat: ISO 9001:2015

Sänd till en kollega

0.156