23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Mardi Gras Digital AB

Mardi Gras Digital är en digital fullservicebyrå. Och vad betyder det? Vi kan hjälpa dig med alla dina digitala visioner: innehåll, e-handel, webbutveckling, köpt räckvidd, varumärke och strategi. Målsättningen är alltid att ge dig rätt förutsättningar att nå dina mål, vad de än må vara.

E-handel och webbutveckling
E-handel och webb är vår “backyard”. Vi har hållit på i över 20 år. Vi vet vad vi gör. Till vår hjälp har vi webbpubliceringsverktyget Umbraco CMS och e-handelsplattformarna Umbraco Ucommerce och Litium. Alla gedigna plattformar som funnits med länge och har många användare runtom i världen. Vi är dessutom Umbraco Gold Partner och Litium Solution Partner för att du ska kunna känna dig säker på att vi kan våra saker.

Innehåll
Innehåll kan anta nästan vilken form som helst: text, bild, ljud, infografik, video och allt annat som återfinns på webben och i sociala medier. Bra innehåll är innehåll som ger besökaren ett värde. Och vad som ger ett värde avgörs av din publik. Genom att utgå från deras perspektiv skapar vi innehåll som underhåller, inspirerar, utbildar och övertygar – för alla dina kanaler.

Köpt räckvidd
Alla kan köpa en annons, det svåra är att köpa rätt. Det kan vi. Att maximera träffsäkerheten i köpet av annonsplatser är krångligt utan rätt redskap och kunskaper. Vi planerar, förhandlar och köper all typ av media och kan hjälpa dig med såväl Facebook Ads, Google Ads och LinkedIn Ads som displayannonsering, native-annonsering och Influencer Marketing.

Marketing Technology (MarTech)
Teknologi har blivit en allt viktigare del av en marknadsförares vardag. Från att samla in data i olika kanaler samt strukturera och analysera den, till att kunna använda datan för att optimera kundens upplevelse. Allt via olika teknologier såsom CRM (customer relationship management), marketing automation-system och CDP (customer data platform).

Hos oss finns kunniga människor som hjälper dig med din strategi för datadriven marknadsföring och genomförandekraft i system såsom Hubspot, Dynamics for Marketing, Salesforce Marketing Cloud/Pardot, Oracle Eloqua, Active Campaign, Custobar och Segment, för att nämna några. Genom att kombinera kompetenser inom MarTech med kommunikation och teknik är vi en heltäckande digital marknadsföringsparter, redo att optimera upplevelsen för dina kunder.

Varumärke och strategi
Bra kommunikation kommer ur ett bra förarbete. Därför förankrar vi varje kreativ idé i insikter om dig och din målgrupp. Oavsett om du behöver ett omtag av din grafiska profil, ett nytt kommunikationskoncept eller en övergripande varumärkesstrategi har vi varumärkesexperter, strateger och analytiker som hjälper dig att navigera i kommunikationsdjungeln.

Mardi Gras Digital AB
Erik Dahlbergsgatan 3
411 24 Göteborg
Sverige
30
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031