23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PT Professional AB

Fokus på kvalitet och kundnytta
PT Professional startade i Karlskrona 2015 och vår affärsidé är att erbjuda det bästa som finns inom professionell städ- och renhållningsutrustning. Vi erbjuder lösningar och system som på ett kostnadseffektivt, smart och säkert sätt löser våra kunders behov.

På produkterna erbjuder vi olika finansieringsalternativ som köp, leasing ellr hyra. I vår butik i Karlskrona lagerför vi förbrukningsartiklar och har visningsex på de flesta städsystem i vårt sortiment. PT Professional erbjuder också generella och kundanpassade utbildningar på våra städsystem och på gällande regelverk som rör städ och renhållning.

Vi kan hjälpa er med den förbättring ni behöver av er städning, lokalvård, städutrustning, utbildning med mera. Vi hjälper er också med kvalitetskontroll för att ni ska få ett kvitto på att ni uppnått den förbättring ni hade som målsättning.

Självklart följer vi det som regleras i konsumentköplagen och köplagen och när det gäller specifikationer för produkterna vi saluför hänvisar vi till produktinformation och säkerhetsdatablad på respektive tillverkares webbplats.

Leverantörstjänster

Fakta om PT Professional AB

Adress
PT Professional AB
Ronnebyvägen 3A
371 50 Karlskrona

Region
Sverige
Blekinge län
Karlskrona kommun

Telefon: +46 455-61 50 20

VAT nummer: SE5568149024

Kontaktpersoner

Pierre Crambé

Sänd till en kollega

0.078