23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Duotex® / Creative Nordic AB

VÄLKOMMEN TILL CREATIVE NORDIC AB

Duotex® var först att bli godkända enligt kriterierna för Svanen version 2.0. Duotex® konceptet bygger på ett miljötänk, från utveckling och produktion till färdig produkt med minimal miljöpåverkan. Rent utan kemikalier.

Idag erbjuder Duotex® marknadens bredaste mikrofiberkoncept med Svanen label. Duotex® splittningen är en av hemligheterna till varför just våra produkter är marknadens effektivaste med högsta kvalité och optimal ergonomi.

Sedan 1996 är vår målsättning att skapa marknadens effektivaste mikrofiberkoncept. Alla Duotex® textilprodukter testas både internt och av oberoende institut. Testen görs på olika typer av golvytor med olika typer med smuts. De visar entydligt hur effektiva mopparna är på att göra rent ytan från smuts och bakterier.
Oberoende tester visar att Duotex® textilier tar upp 99,8% av MRSA-bakterier i ett drag både vid torr- och fuktstädning utan kemikalier.

Vi har efter många års närvaro nått ut med budskapet om att Duotex® teknologin bidrar till bättre resultat och effektivare städning, Vi talar rakt på sak uttryckt om framtidens miljökoncept som gör städning till en ny upplevelse.

Idag används Duotex® av flertalet av Nordens största städbolag samt på många kommuner & landsting som blivit övertygade om Duotex® klimatsmarta koncept.

Kontakta oss gärna för detaljerad information om våra referenser. Studiebesök kan ordnas på många referensobjekt i hela Norden.

MORE THAN CLEANING - FÖRST ATT VARA A -KLASSADE MOT MIKROPLASTER!

Leverantörstjänster

Nyheter

Fakta om Duotex® / Creative Nordic AB

Adress
Duotex® / Creative Nordic AB
Boställvägen 1
702 27 Örebro

Region
Sverige
Örebro län
Örebro kommun

Telefon: +46 019-18 78 23

VAT nummer: SE5566245873

Certifikat: Svanen

Kontaktpersoner

Michael Kumlander
Yrke: Vd
Telefon: +46 019187823

Sänd till en kollega

0.14