23948sdkhjf

Rekordår för Daily sports

Efter ett starkt 2021 fortsätter Daily Sports att öka omsättningen. 2022 gjorde bolaget ett rekordår.  Koncernens totala omsättning, som inkluderar ett svenskt bolag och ett i Hongkong, uppgick till 119 miljoner kronor jämfört med 2021 då omsättningen landade på 102 miljoner. Under fjolåret var USA, Australien och Schweiz viktiga exportmarknader. 

Varumärket fortsätter också att växa med lönsamhet.  EBITDA-resultatet uppgick till 11,5 miljoner konor, vilket är i nivå med 2021. 

– Vi är fantastiskt stolta och glada att vi lyckats överträffa rekordåret 2021 med en ännu högre omsättning i koncernen under 2022. Vi har gjort det tack vare ett grymt teamwork och fantastiska kunder. Utfallet visar att våra strategier, framför allt vad gäller satsningar på utvalda försäljningskanaler och sortiment, fungerar mycket väl. Det visar också att vi är på rätt väg när det gäller att utveckla Daily Sports vidare och fortsätta vara ett relevant varumärke för våra kunder över hela världen”, säger vd och ägare Ulrika Skoghag, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
FASHIONNET.SE
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Syskonpar vill nå yngre publik med sommarbutik i Båstad
H&M välkomnar PETA:s avslöjande om djurplågeri
The Resort Co växer med externt kapital: ”Påbörjat vår resa mot globalt varumärke”
Acne Studios leker med designpråket i nyöppnad Miamibutik
Här är Filippa K:s senaste butiksöppning
Bric-a-brac öppnar citybutik i norr
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Transportnet

Sänd till en kollega

0.157