23948sdkhjf

Hon är ny vd för Indiska

Yvonne Magnusson-Norling kommer att leda Indiska.

Indiskas nya ägare, Färna Invest med Gerald Engström i spetsen, har rekryterat Yvonne Magnusson-Norling till kedjans nya vd. Det framgår i ett pressmeddelande. 

Yvonne Magnusson-Norling tar över efter Eva Kaijser som efter Färna Invests förvärv av konkursboet i november har lett bolaget som tillförordnad vd.

Yvonne Magnusson-Norling har haft ledande roller inom detaljhandeln, bland annat som vd för Departments & Stores Europe och Cervera. Hon kommer senast från Marenor och Fiskeriet i Sverige vars omstrukturering hon ledde.

– Jag är glad att Yvonne blir ny vd för Indiska och tar ansvaret för nystarten. Yvonne har en gedigen erfarenhet inom detaljhandeln och en bevisad förmåga att skapa lönsamhet i de bolag hon verkat i. Hennes ledarskapsförmåga tillsammans med Indiskas duktiga medarbetare kommer att vara en stor tillgång för bolagets fortsatta utveckling, säger Gerald Engström, i en kommentar.

– Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna skapa tillväxt, stärka Indiskas marknadsposition och säkerställa lönsamhet, säger Yvonne Magnusson-Norling.

Yvonne Magnusson-Norling tillträder den 9 januari.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093