23948sdkhjf

Aim’n öppnar två nya butiker

Träningsvarumärket Aim’n expanderar med nya butiker i Stockholm och Göteborg.

Aim’n har haft en popup-butik i Bibliotekstan i Stockholm under hösten och följer nu upp den satsningen med en permanent butik på Kungsgatan 4. Butiken i Stockholm blir ett flaggskepp på cirka 180 kvadratmeter med tränings- och fritidskläder för kvinnor.

Hufvudstadens fastigheter ser fram emot etableringen som ska stärka Kungsgatan som affärsgata och levande mötesplats mitt i city.

– Vi tror på att finnas där våra kunder finns, och det känns jättekul att få öppna en permanent butik i Stockholm i en inspirerande miljö med ett attraktivt läge som passar vårt varumärke perfekt, säger Tekla Acs, medgrundare och creative director på Aim’n.

Satsningen i huvudstaden följs upp av ytterligare en ny butik i Göteborg som också öppnar i början av nästa år. Då flyttar Aim’n in i nya större lokaler på Östra Hamngatan 35, snett mittemot NK, i centrala Göteborg.

Göteborgsbutiken, där Boconcept tidigare huserat, omfattar 280 kvadratmeter.

Även fastighetsägaren Vasakronan är nöjd med sin nya hyresgäst som ska bidra till att ”skapa rätt mix i affärsstråket.”

Aim’n driver i dag fysiska butiker i Halmstad, i Femman i Göteborg, i Mount Maunganui på Nya Zeeland samt en nyöppnad outlet på Quality Outlet i Barkaby utanför Stockholm.

 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08