23948sdkhjf

Nytt herrmode i lyxförpackning till NK

Den Köpenhamnsbaserade återförsäljaren Collage the Shop öppnar sin andra svenska avdelning på NK i Stockholm med fokus på exklusivt herrmode.

Avdelningen på NK Stockholm är återförsäljarens andra svenska etablering efter invigningen på NK Göteborg i september i år.

Inledningsvis kommer Collage the Shop att erbjuda ett exklusivt utbud av kläder och accessoarer från Valentino, Loewe och Burberry men fler lyxvarumärken uppges vara på väg in.

– Vi har sett en stor efterfrågan i Stockholm efter en shoppingdestination inom lyxsegmentet för herr, så vi är därför extra förväntansfulla och stolta över att presentera Collage the Shops handplockade utbud till våra kunder. NK Stockholm kommer fortsatt satsa stort på sitt utbud inom herr och vi ser framemot att presentera fler spännande varumärken och avdelningsöppningar framöver, säger Henrik Lilja, varuhuschef NK Stockholm.

– Stockholm och NK var den självklara destinationen för vår herrlansering av Collage the Shop. De svenska männen har så bra stil och vi ser fram emot att erbjuda dem ett urval av lyxmärken inom alla kategorier, säger Adam Emilsson, varumärkeschef på Collage the Shop. 

Collage the Shop är en del av Group 88 som är en familjeägd lyxfranchise med etableringar i Skandinavien sedan 1988. Verksamheten bedriver också e-handel.

Avdelningen på plan 2 på NK Stockholm är Collage the Shops sjunde etablering i Skandinavien.  

 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
FASHIONNET.SE
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Swedish Fashion Association ställer in Stockholms modevecka
Detta är årets färg 2023
H&M-topp går till riskkapitalbolaget eEquity
Modehandeln på nätet mot strömmen
H&M:s svar till Fairtrade: ”Vi tar resultaten på största allvar”
Sthlm Blvd inviger i Täby centrum
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094