23948sdkhjf

Nytt herrmode i lyxförpackning till NK

Den Köpenhamnsbaserade återförsäljaren Collage the Shop öppnar sin andra svenska avdelning på NK i Stockholm med fokus på exklusivt herrmode.

Avdelningen på NK Stockholm är återförsäljarens andra svenska etablering efter invigningen på NK Göteborg i september i år.

Inledningsvis kommer Collage the Shop att erbjuda ett exklusivt utbud av kläder och accessoarer från Valentino, Loewe och Burberry men fler lyxvarumärken uppges vara på väg in.

– Vi har sett en stor efterfrågan i Stockholm efter en shoppingdestination inom lyxsegmentet för herr, så vi är därför extra förväntansfulla och stolta över att presentera Collage the Shops handplockade utbud till våra kunder. NK Stockholm kommer fortsatt satsa stort på sitt utbud inom herr och vi ser framemot att presentera fler spännande varumärken och avdelningsöppningar framöver, säger Henrik Lilja, varuhuschef NK Stockholm.

– Stockholm och NK var den självklara destinationen för vår herrlansering av Collage the Shop. De svenska männen har så bra stil och vi ser fram emot att erbjuda dem ett urval av lyxmärken inom alla kategorier, säger Adam Emilsson, varumärkeschef på Collage the Shop. 

Collage the Shop är en del av Group 88 som är en familjeägd lyxfranchise med etableringar i Skandinavien sedan 1988. Verksamheten bedriver också e-handel.

Avdelningen på plan 2 på NK Stockholm är Collage the Shops sjunde etablering i Skandinavien.  

 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078