23948sdkhjf

Blir permanent vd för Revolutionrace

Efter att ha verkat som tillförordnad vd sedan augusti blir affärsprofilen Paul Fischbeins nu permanent vd i bolaget.

I hård konkurrens med vd-kandidater i och utanför Sverige föll styrelsens val på Paul Fischbein, som har lång erfarenhet av styrelsearbete och online-handel.

Han klev in i rollen som ordförande i bolaget inför börsnoteringen 2021 och tillträdde som tillförordnad vd när grundaren Pernilla Nyrensten lämnade vd-posten i mitten av augusti i år.

– Under processens gång har vi insett att vi redan har den rätte personen på posten i Paul. Han är enormt kunnig och erfaren med bred kompetens inom e-handel, förstår konsumenter och online-affären, och har den internationella erfarenhet som rollen kräver. Dessutom har han lärt känna Revolutionrace från grunden sedan han blev styrelseordförande, säger Andreas Källström Säfweräng, styrelseordförande i Revolutionrace, i ett pressmeddelande.

– Nu när jag har fått möjligheten att komma än närmre organisationen ser jag den enorma kompetens som våra medarbetare besitter. Just nu har vi en väldigt turbulent omvärld. Men jag känner mig trygg i hur vi kan tackla den genom vår position och förmåga att leverera fantastiska produkter till oslagbart värde samtidigt som vi hela tiden utvecklar vårt erbjudande och varumärke genom våra nära kundrelationer. Mitt mål är att fortsätta bygga vidare på framgången och hjälpa ta Revolutionrace till nya höjder, säger Paul Fischbein som lämnar bolagets styrelse när han tillträder den nya tjänsten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08