23948sdkhjf

Thernlunds öppnar i Nacka Forum

Mode- och inredningsbutiken Thernlunds öppnar en ny multibrandsbutik med återbruk och secondhand i Nacka Forum.

Butiken, på nästan 1 000 kvadratmeter, kommer att bestå av ett tiotal shop-in-shops med bland annat jeans med fri uppläggning och egen avdelning för jackor, skor och accessoarer.

I en exklusiv avdelning visas internationella varumärken och i en modeavdelning med ”personal shopper” kommer det även att finnas produkter inom inredning.

2023 öppnar butiken även en secondhandavdelning som uppges gå i linje med fastighetsägarens hållbarhetsstrategi ”Better Places 2030.”

– Vi är väldigt glada över att Thernlunds har valt att satsa på en större närvaro med nytt koncept i Nacka Forum. Ett starkt och förnyat utbud inom både mode och inredning tillsammans med hög service till våra besökare, stärker upp Nacka Forums kvalitativa utbud. Deras återbrukskoncept med second handavdelning går också i linje med vårt stora fokus på hållbarhet,  säger Marie Larsson, centrumchef i Nacka Forum.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna den nya butiken i Nacka Forum. Med ett a-läge i atrium tillsammans med nya starka varumärken tror vi på den här möjligheten att positionera oss för framtiden och bli betydligt mer konkurrenskraftiga i Stockholm och Nacka, säger Janne Thorstensson, vd för Thernlunds.

Butiken förväntas öppna under slutet av året. 

 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094