23948sdkhjf

CC Shoes inleder liveshoppingsamarbete

Skoföretaget CC Shoes har inlett ett samarbete med Streamify, som erbjuder liveshoppingtjänster, för att ytterligare utveckla liveshoppingen i företagets e-handel.

20 procent av vår omsättning kommer från vår e-handel och det finns stora möjligheter för oss att öka den andelen. Med bland annat Live Shopping tror vi att vi kan göra besökarna i e-handeln mer trygga i sitt köp, säger Wiktor Sjövall som är vd på CC Shoes i en kommentar.  

CC Shoes grundades 1978 och har en fysisk butik på Sturegallerian i Stockholm, och säljer skor från italienska varumärken. 

Bolaget har tidigare använt sig av liveshoppingkonceptet där kunderna kunnat titta på skorna i realtid för att kunna se hur de sitter på en människa. Enligt företaget har det ökat på försäljningen, och CC Shoes hoppas att samarbetet är en möjliggörare att nå ut till fler marknader. 

Live shopping ger möjlighet till ett mer personligt möte med kunden digitalt. Nu kan vi möta dem i deras vardagsrum – vi kan inspirera och guida på ett enkelt och tillgängligt sätt, vilket hjälper oss att göra vår digitala närvaro mer personlig samt stärka vårt varumärke, berättar Wiktor Sjövall i ett pressmeddelande. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
FASHIONNET.SE
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Inköpen som trendar AW 2023
Två modekoncept flyttar till Väla
Branschen tar farväl av Revolver – leverantörerna positiva till mässflytt
Här är Peak Performance nya butik i Kina
Nyemission och besparingar för förlusttyngt Nelly
Footways försäljning rasar
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109