23948sdkhjf

Barnmodeaktör köps av investmentbolag

Investmentbolaget Standard Investment, med kontor i Amsterdam, Stockholm, Bryssel och Köpenhamn, köper det danska barnmodevarumärket Brands4kids. 

Brands4kids grundades 2006 och representerar elva olika varumärken såsom Pippi, Enfant och Fixoni. Planen framåt är att investmentbolaget ska öka på den internationella expansionen för bolaget. Företaget hoppas nå en omsättning på 355 miljoner danska kronor under 2022.  

– Från början har Brands4kids varit ett snabbt växande företag med starka internationella ambitioner. Vi har en stor och lojal bas av kunder över hela världen, som sträcker sig från Skandinavien så långt som till Kina, Japan och Sydkorea. Med Standard Investment ombord har vi nu en mycket erfaren partner som hjälper oss att skala vår verksamhet när det gäller försäljningsfotavtryck och organisation, som erkänner Brands4kids sanna anda. Timingen kunde inte vara bättre, eftersom Standard Investment kommer att hjälpa oss att accelerera tillväxten i Benelux, Centraleuropa och Nordamerika – också genom att lägga till spännande varumärken till vår portfölj. Vi har höga förväntningar på de kommande åren, säger Erik Andreæ, vd för Brands4kids i en kommentar.

Erik Andreæ kommer att kvarstå som vd efter uppköpet.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
FASHIONNET.SE
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Inköpen som trendar AW 2023
Två modekoncept flyttar till Väla
Branschen tar farväl av Revolver – leverantörerna positiva till mässflytt
Här är Peak Performance nya butik i Kina
Nyemission och besparingar för förlusttyngt Nelly
Footways försäljning rasar
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094