23948sdkhjf

Babybjörns vd till Röhnischs styrelse

Tar ordförandeklubban i styrelsen.

Stina Westerstad har valts till ny ordförande i det svenska sportvarumärket Röhnischs bolagsstyrelse. Hon efterträder Susanna Campbell som har varit styrelseordförande under sex år.

Stina Westerstad har bakgrund som global inköpschef på H&M och managing director på Afound. I dag arbetar hon som vd för Babybjörn.

Röhnisch har verkligen varit på frammarsch den senaste tiden och det känns lockande både att få arbeta med sport och med ett genuint varumärke som uteslutande vänder sig till kvinnor. Jag ser fram emot att ta vid arbetet med det starka teamet och bidra på tillväxtresan framåt, säger Stina Westerstad, i en kommentar.

Röhnischs vd, Emma Stjernlöf, summerar de senaste två åren som framgångsrika. 2021 presterade bolaget sin hittills högsta omsättning sedan starten. Omsättningen uppgick till 190 miljoner kronor, en ökning med 25 procent jämfört med 2020. Samtidigt ökade vinsten till nästan 8 miljoner kronor.  

– Vi har varit på en stor förändringsresa och fortsätter att se resultatet av vårt hårda arbete, såväl i tillväxt som i en lyckad varumärkespositionering. Att vid denna tidpunkt få in Stina känns fantastiskt. Jag är övertygad om att hon med sitt driv och sin tunga branscherfarenhet kommer hjälpa oss ta Röhnisch till nya nivåer, säger hon.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
FASHIONNET.SE
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
NYTT NUMMER: Nyckeltalen för 325 bolag / Ellen Dixdotter i stor intervju / Sneakersuccén Veja
Stronger topprekryterar från konkurrent
Sandra Roos: Alla kommer inte hinna ställa om i tid
Swedish Fashion Association ställer in Stockholms modevecka
Detta är årets färg 2023
H&M-topp går till riskkapitalbolaget eEquity
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Transportnet

Sänd till en kollega

0.145