23948sdkhjf

Care of Carl når 400 miljoner kronor

Under de senaste tolv månaderna har det gått bra för Care of Carl, uppger bolaget.

Enligt ett pressmeddelande hade Care of Carl en omsättning på 400 miljoner kronor under de senaste tolv månaderna. Bolaget har också gått med vinst under samtliga månader. 

Care of Carl har vuxit sedan 2020, då helårsomsättningen var på nära 291 miljoner kronor.

 Under hösten 2020, mitt under härjande pandemi tog vi beslutet att flytta till större lokaler för att göra oss redo för att gasa i framtiden. Samtidigt öppnade vi den tyska butiken, och ett år senare öppnade vi upp för försäljning i resterande europeiska länder. Gensvaret för vårt kurerade urval av premiumvarumärken har varit mycket positivt, vilket gjort att vi lyckats passera 400msek. Vi är också stolta över att fortsatt växa med god lönsamhet, säger Mathias Ekström, vd på Care of Carl i en kommentar.  

Att pandemin inte påverkar sociala tillställningar i lika stor utsträckning längre uppges vara en orsak till den senaste tidens framgångar. Bolaget har märkt en ökad efterfrågan på randsydda skor och konfektion. 

– Efter två år med begränsad tillvaro verkar kunderna vilja ta igen missad tid, framför allt när det kommer till sociala event som student, bröllop och andra festligheter, vilket tydligt återspeglas via den kraftiga ökningen på den dressade delen av vårt segment. En
del där vi i grunden är starka sett till vårt arv, och glada att kunna uppmuntra till val av plagg som är lika aktuella idag som imorgon, avslutar Mathias Ekström, vd på Care of Carl.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064