23948sdkhjf

Entreprenörerna och ledarna som gästar Habit Modebranschens Dag

Den 6 oktober kommer Habit till Göteborg. Då är det dags för årets höjdpunkt, nämligen Habit Modebranschens Dag. I år gästas seminariet av en rad svenska och internationella profiler och entreprenörer.

Temat för dagen är framtidens modetillväxt där strategier, försäljningskanaler och innovationer står i fokus. Social shopping, metaverse, marknadsplatser och den fysiska butiken är några av ämnena som kommer att belysas och diskuteras. 

Några av talarna under dagen är Amazons Sverigechef Gulfem Toygar, som lyfter marknadsplatsens attraktionskraft, och Klarnas Sverigechef Jesper Eriksson, som kommer att prata om hur e-handlare kan öka trafiken och konverteringarna. 

Entreprenören, modeskaparen och influencern Petra Tungården delar med sig av tillväxtresan med sitt modevarumärke Adoore som de senaste två åren haft en enorm framgång. Seminariet gästas även av Daniel Herrmann och Erik Zetterberg, grundarna till Singular Society, vars affärsmodell utmanar modebranschens gängse modeller med syfte att göra kvalitativt mode tillgängligt för fler.  

Från McKinsey kommer Achim Berg, senior partner. Han kommer att lyfta fram de senaste tekniktrenderna inom modebranschen och hur de kan lösa några av branschens största utmaningar. Till dagen kommer även Zalandos nytillrädda Nordenchef Joanna Hummel, som har en bakgrund hos H&M där hon var med att bygga upp outletkonceptet Afound.

Fler talare tillkommer.   

Läs mer om seminariet här. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125