23948sdkhjf

Happy Socks rekryterar branschexperter

Happy Socks har tillsatt Anders Lagerstedt som CCO, chief commercial officer. Anders Lagerstedt har jobbat i olika roller i modebranschen i 16 år. Han har haft ledande befattningar på Hope, Hunkydory, Acne Studios och Triwa. Han kommer senast från rollen som CCO på Aurora och Deltaco. På Happy Socks kommer han leda försäljningsaktiviteter och samordna bolagets försäljningskanaler i alla kanaler och på samtliga marknader.

Med Anders i teamet är vi redo att ta nästa steg i vår tillväxtresa. Hans energi, driv och stora kunskaper i modebranschen kommer att ta oss mot vår vision om att sprida lycka och färg till alla hörn av världen, säger Happy Socks vd Emil Viklund

Bolagets andra rekrytering är Jessica Lagerblad Öhrn, som har tillsatts i rollen som design- och sortimentschef. Därmed återvänder hon till Happy Socks efter två år på Skincity där hon bland annat har lett utvecklingen av bolagets egna varumärken. Jessica Lagerblad Öhrn har 19 års erfarenhet inom modebranschen hos H&M och Tiger of Sweden, där hon har innehaft seniora roller. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096