23948sdkhjf

Nilson shoes stänger – lyxurmärke öppnar

Gör Breitling sällskap och öppnar i Nilson shoes lokaler i höst.

I höst öppnar Omega butik om 150 kvadratmeter på Biblioteksgatan 3 i Stockholm. Butiken ska drivas i regi av Watches of Switzerland Group, som enligt ett pressmeddelande är Storbritanniens största återförsäljare av lyxklockor.

Butiken följer på etableringen av anrika Breitling som öppnat en 200 kvadratmeter stor flaggskeppsbutik i Sands gamla lokaler på Biblioteksgatan 7. Även den butiken drivs av Watches of Switzerland Group som förutom butikerna för Breitling och Omega i Bibliotekstan öppnar butik för Breitling i Westfield Mall of Scandinavia i slutet av året.

– Det är fantastiskt roligt att få välkomna ett så starkt varumärke som Omega till Stockholm och Biblioteksgatan. Marknaden för exklusiva klockor är stark och att Omega väljer att öppna en flaggskeppsbutik även i Stockholm är en naturlig utveckling av det. Omega kommer att bidra ytterligare till områdets starka position inom premiumvarumärken, säger Alexander Wijkman, retailansvarig fastighetsförvaltning på Novier, som förvaltar fastigheten åt Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv och har gjort uthyrningen tillsammans med Gutai Real Estate.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
FASHIONNET.SE
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Inköpen som trendar aw 2023
Branschen tar farväl av Revolver – leverantörerna positiva till mässflytt
Här är Peak Performance nya butik i Kina
Nyemission och besparingar för förlusttyngt Nelly
Footways försäljning rasar
Ciff tillbaka på samma nivå som före pandemin
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Transportnet

Sänd till en kollega

0.11