23948sdkhjf

Nya delägare i Londré Textiles

Londré Textiles, som är producent av private label och specialiserade på bland annat accessoarer, bälten, väskor samt regn- och vindplagg, har nya delägare. Det är en trio som kliver in i bolaget och gör de befintliga delägarna Eric Dahlberg och Roland Londré sällskap.  

De nya delägarna är Sanna Roininen, Fredrik Gustafsson och Johan Selinder. Samtliga har varit verksamma i bolaget under ett antal år.

De är alla tre en stor bidragande orsak till våra framgångar och den starka positionen som vi har på marknaden i dag. Det känns väldigt bra för mig och Roland att släppa in dem i bolaget, säger Eric Dahlberg.

Londré Textiles firar i år 60 år och grundades av Roland Londrés föräldrar 1962 och hette då Londré Hatten. Fokus var initialt vävda accessoarer och produktionen låg fram till början av 1990-talet delvis i Sverige. Därefter startade företaget produktion i Estland.

2013 slogs Londré Textiles ihop med Götex Design och Dbl Sportswear och bytte samtidigt namn till Londré Textiles. Kunderna är detaljhandelskedjor i Norden, e-handlare och varumärken inom sport, mode, workwear och profilkläder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094