23948sdkhjf

H&M-profil till Beckmans styrelse

Anna Norling, designchef för Weekday, har valts till ny ledamot i Beckmans styrelse.

Hon har en lång bakgrund hos H&M, de senaste 15 åren i olika ledarroller inom design, sortiment och varumärke. Sedan ett par år tillbaka har hon varit gästlärare och handledare på Beckmans.

– Jag drivs av kreativt ledarskap, utveckling och hållbarhet! Jag tror och hoppas att jag med min erfarenhet kan bidra med starkt driv i det kreativa lärandet och utvecklingen samt att initiera att skolan samarbetar i större utsträckning som ett kreativt kollektiv med företag, andra skolor och externa kreatörer, säger Anna Norling, i en kommentar.

Ny i styrelsen är också Oskar Pernefeldt flerfaldigt prisbelönad art director som jobbar som i den rollen på Oatly Department of Mind Control.

Styrelsens ordförande är Leif Pagrotsky. Övriga ledamöter är Bella Funck, Co-CEO Colearn; Maria Veerasamy, vd Svenskt Tenn; David Frykman, partner vid Norrsken Venture Capital och FH Kapital; Pär Engsheden, lektor och programansvarig mode; Annika Berner, chef externa relationer; Wasim Harwill, studentrepresentant och Karina Ericsson Wärn, vd för Beckmans Skola AB och rektor Beckmans Designhögskola.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109